Engskov Emballasje er blant de bedre i markedet på ziplås poser og flere av våres produkter er blitt svært godt omtalt i Daglivarehandelen og andre tidsskrifter. Vi har ziplås poser til alle typer løsninger og vi er meget kreative innen design. Blant våres ziplås poser finnes løsninger innen reke og sjømat, hel og halv kylling, lår og vinger.

Posene kommer med kraftig ziplås og holder godt på varmen. Dagens kunder ønsker raske og gode løsninger. Posene tolererer både micro-ovn og varmeskap med varme på opp til 110 grader Celsius i 5 timer. Posene er av sterkeste kvalitet og 100% lekkasje fri. Posene er de mest solide på dagens marked. Lekkasje og luktfri rekepose har blitt en god suksess!

*Ønsker dere å gå for noen av løsningene ber vi dere ta kontakt med Myhrvold Gruppen på telefon 22701000

KYLLINGPOSE TIL VARMMAT KONSEPT

KYLLINGPOSER FOR HEL OG HALV KYLLING, LÅR OG VINGER. Nytt og spennende produkt på markedet. Zip-poser med kraftig ziplås som holder meget …

LEKKASJE- OG LUKTFRI REKEPOSE

Engskov Emballasje lanserer ny innovativ emballasje til reker. Posen kommer med en ziplås funksjon som gjør at posen er 100% tett.

LEKKASJEFRI SJØMATPOSE

Posen kommer med en ziplock funksjon som gjør at posen er 100% tett og har et håndtak som gjør posen enkel å frakte. Dagens papirpose har en tendens …