Vi revolusjonerer mat-emballasje til storkjøkken med en enkel og smart løsning!

Dette er noe av det bedre vi har sett innen mat emballasje. Poseformene er enkle å jobbe med og de reduserer vårt lille lager kraftig. Emballasjen sikrer maten og transporten på en helt ny måte og passer perfekt inn i alle GN størrelser. Emballasjen gjør at nedkjøling skjer raskt og skaper derfor mye lengre holdbarhet, som reduserer matsvinn betydelig.

– Kjøkkensjef, Bogstad Catering

  Les hele artikkelen her.

 

Se produkt detaljer med plast lokk her!

Se produkt detaljer med alu lokk her!

Et produkt som vil endre cateringbransjen for alltid

 

Nedkjøling og oppvarming av mat har lenge vært et stort problem for de mindre cateringbedriftene rundt om i Norge. De har ikke hatt muligheten til å kjøle ned mat like fort som industrikjedene, og dermed har holdbarhetsdatoen vært mye kortere. Det er nå i ferd med å endres, på grunn av aluminium-posene fra Engskov Emballasje.

Les hele artikkelen her

 

Se også nyheten AluVide her

GOD TORSK MED NORSKPATENTERT EMBALLASJE

Etter klager på torsken tok Bærum Storkjøkken i bruk en patentert norsk oppfinnelse; FlexiGastro. Dette er en flatpakket matoppbevaringspose som får bunn og vegger til å reise seg når posen fylles. Oppfinnelsen er en god erstatter for aluminiums-former.

Les hele artikkelen her..

 

Se produkt detaljer med plast lokk her!

Se produkt detaljer med alu lokk her!

Ved å skifte ut dagens aluminiumsformer eller annen plast emballasje, kan man oppnå en rekke fordeler innen miljøvennlighet, matsikkerhet, matsvinn og transport:

  • 90% redusert volum på lageret før bruk
  • 70% mindre materialbruk og 65% mindre vekt
  • 3 i en løsning – Lokk, Form og Sous Vide
  • Kan pakkes med bein – veldig robuste poser
  • Sikrer transporten på en helt ny måte
  • Enkel å fylle og forsegle
  • Ingen skarpe kanter å skjære seg på
  • EK sertifisert

Vi er leveringsdyktig med automatisering av FlexiGastro konseptet i en mobil løsning for alle typer produksjon! Ta kontakt i dag for å se løsning og tilbud: post@engskovemballasje.no

 

Vi er i samarbeid med Scan Pack AS som allerede har store industrimaskiner og det er også mulig å ta direkte kontakt med dem på email: jan@scan-pack.no

Videoene er under oppdatering og navnendring fra Easybag til FlexiGastro (beklager feilen)